divendres, 28 de maig del 2010

I després de l'ESO què?, Toni COTET I MASIA

LIBROS - I <span class=Aquest llibre es diu I després de l'ESO què? Tracta de l'amistat que arriben a tenir uns companys de Badalona a un institut d'aquest poble, un institut molt gran i dues torres que fan com una forma de muralla on enmig, està el conserge i a la dreta el bar tan famós on es formen unes cues tremendes.
Allà, es coneixen una panda i formen una colla.
En aquest llibre, passen un munt d'històries, des de l'any 1997 fins al 2001. 
L'Arnau, que és el protagonista d'aquest llibre, és alt, guapo amb els cabells rossos i arrisats i amb ulls blaus mar preciosos i encantadors, i es fica en tota mena d'embolics. 

L'autor d'aquest llibre , és en Toni COTET I MASIA. Ell és de Badalona , i per això crec que aquest llibre passa allà. Ha guanyat molts premis de novel·les juvenils, com per exemple Bressol del basquetbol. El seu èxit com a escriptor, ha sigut bastant bo. Ha publicat llibres com Expropiació indeguda, al 2008, La pujada, al 2007, I després de l'ESO què?, al 2006.
Actualment, és professor de Llengua i literatura catalanes a l'ESO, i amb això es va inspirar ja que descriu bé la seva professió i s'identificava amb ell. 


Sincerament, aquest llibre al principi no l'entenia gairebé per el vocabulari, però a mesura que l'he anat llegint m'ha semblat cada vegada més fàcil d'entendre i molt interessant, m'identifico molt amb el llibre, ja que alguna de les aventures que expliquen, a mi també m'han passat, sinó iguals, molt semblants.
El recomano a aquelles persones que els hi agradi l'aventura i la intriga, sobre una edat de 12 anys, crec que ja es podria entendre gairebé tot. A les persones majors de 16 anys, no els hi recomano, perquè crec que seria massa infantil per a ells.

3 comentaris: