diumenge, 6 de juny del 2010

Romeo i Julieta, William SHAKESPEARE



Aquesta història parla d’en Romeo, que era un noi de pell blanqueta i cabell castany bastant enamoradís i amb les idees molt clares. I també parla de la Julieta, una nena de cabell ros, i amb la pell pàlida. També es una noia que sap què vol.
En aquesta història també intervé un altre personatge molt important, Fra Llorenç que és un home ja vell que que vol ells siguin feliços
Aquesta història esta situada principalment a Verona, que a l'època antiga, segle XVII, estava plena de castells.

El tema de l'obra és un amor prohibit, per culpa de la relació del pares dels protagonistes.

A mi aquest llibre m'ha agradat ja que a mi m’agraden el llibres romàntics. Però la pega que tenia aquest  és que estava escrit en vers i tenia un vocabulari molt difícil. Tot i això ha estat molt bé.

William SHAKESPEARE va ser un dramaturg i poeta anglès. Tercer dels vuit fills de John Shakespeare, un gran comerciant i politic local i Mary Arden. Va aprendre poc llatí i menys grec encara. El camí de dramaturg va començar amb el seu trasllat a Londres on ràpidament va adquirir fama fent obres teatrals.

1 comentari:

  1. Hola Janire,
    l'entrada que has fet està força bé però l'enllaç ens porta a una pàgina en castellà... No has trobat cap biografia de l'autor en català?

    ResponElimina