dilluns, 7 de juny del 2010

Romeo i Julieta, William SHAKESPEARE

A aquesta història hi surten dos personatges principals un és Romeo i l'altre Julieta. Romeo és un home fácil d'enamorar, jo crec que és ros ambla pell molt blanca estil clàssic més o menys messura 1.80 i té uns 14 anys i s'enamora perdudament de Julieta la seva enemiga. Julieta té el cabell molt llarg i castany, i ella també està enamorada de Romeo.

A mi m'ha agradat molt el llibre, sobretot la part en la que els dos es conneixen perquè al principì s'odiaven però després no perquè en una festa els dos s'enamoren perdudament.

L'autor és William Shakespeare que va néixer a Anglaterra el 1564 i va escriure aquesta obra de teatre. Després alguns directors de cinema en van fer pel·lícules perquè es recordés la història entre Romeo i Julieta .http://translate.google.es/translate?hl=ca&sl=es&u=http://www.elvagoescolar.com/resumenesdelibros/r/romeoyjulieta.php&ei=So8WTMPwOY_54Abn5L24DA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=3&ved=0CCgQ7gEwAg&prev=/search%3Fq%3Dhistoria%2Bromeo%2Bi%2Bjulieta%26hl%3Dca%26prmd%3Dv

3 comentaris:

  1. Hola Alba,
    una de les coses que havies de fer és un enllaç a una pàgina web que ens doni més informació sobre l'autor de l'obra que has llegit. Busca-la i afegeix-lo! Per cert, cal que cerquis la portada del llibre, o bé una imatge de Romeo i Julieta en català.
    :)

    ResponElimina
  2. ja esta fet l'enllaç i la foto canviada

    ResponElimina
  3. Hola , Alba la Esther te rao hi d'hevies d'haver posat mes informacio sobre l'autor .

    ResponElimina