dijous, 10 de juny del 2010

El vent i les estrelles,Reinhard Burger

El llibre va d'un noi que es diu Abebé i ens explica una mica com es de dura la seva vida allà en Sabana amb els dies que no plou que no tenen per veure ni donar aigua als seus animals que son la seva compañia i el seu menjar. L'Abebe fa tot el que pot amb el seu avi en Teckla i el seu gos en Toto per ajudar al poble i a tota la seva familia per continuar endavant i sobreviure de les malalties.Tots dos durant el llibre cuiden del seu ganat i el venen quan esta molt cuidat per ganar-se els diners i despres compran un altre per no deixar de menjar fins que un dia negociant amb un antic amic l'Habte Krystos van tenir sort i van ser rics gracies a l'abebe que  va robar els diners que volia traslladar l'Habte Krystos en un camió. Però només van poder viure les seves dues germanes ,ell i la seva mare,perque l'avi i el gos moren cap al final del llibre.

En la meva opinió: aquest llibre es molt intrigant només començant llegint el llibre per la primera pàgina ,aquest llibre té molt que veure amb la realitat de l'estat en que viuen els africans per exemple. Jo recomano aquest llibre per a tots aquells que'ls agrada l'aventura i la realitat a la vegada.Es un llibre molt bó..Compreu-lo!!

1 comentari:

  1. Javi aquesta entrada que has fet és insuficient. Repassa la feina que vaig encomanar-vos i llegeix algun dels articles que han fet els teus companys. Després edita el teu text i afegeix tot allò que hi manca.

    ResponElimina