dijous, 10 de juny del 2010

La Nena Nova Marcy RUDO


Aquest llibre succeeix a una escola d'un poble on hi arriba una nena nova, ella es diu Marisa Everley. Hi va arribar amb una mica de timidesa i por, però es va guanyar als companys amb unes històries fantàstiques que explicava. Allà va trobar a una noia, que es deia Rachel que es van fer molt amigues perquè el primer dia la Marisa no troba la seba casa i ella l'acompanya. A l'escola tots estaven interessats en aquelles cosas que deia, però no tots ho estaven, Isobel una nena presumida no es creia res del que deia.

L'autora és diu Marcy Rudo que vivia a Nueva York on va ser editora però, per primera vegada, al 1981 es va traslladar a Barcelona on va ser editora, traductora i investigadora de la història de les arts. Va treballar en moltes editorials i després, es va fer directora executiva d'Edicions Minotaure.

Aquest llibre m'ha agradat perquè és una història molt entretinguda, on surten moltes coses divertides i altres surealistes. Jo el recomenaria a nois i noies de la nostra edat (entre 12 i 15 anys).

2 comentaris: