dimarts, 1 de juny del 2010

Quin dia tan bèstia!, Mary RODGERS

Aquest llibre tracta sobre una mare i una filla que intercanvien de cos, i per un dia senten el que l'altra sent tots els dies. La protagonista es diu Annabel Andrews i la seva mare es diu Ellen Jean Benjamin Andrews.

L'Annabel té tretze anys els cabells foscos els ulls foscos i fa un metre i mig. La seva mare és jove, té els cabells castanys i els ulls castanys, també les dents rectes i boniques i una bona figura.

Mary Rodgers és l'autora de la novel·la i va néixer el 1939 a Nova York. El seu primer llibre Freaky Friday (Quin dia tan bèstia!), publicat l'any 1971, va rebre el premi The Christopher Award del Book World Spring Book Festival Awards.
L'any 1977 els estudis Disney van adaptar al cinema la novel·la Freaky Friday amb guió de la mateixa Mary Rodgers. A més de la pel·lícula es va fer una adaptació per a la Televisió ABC l'any 1995 i una versió musical amb partitura de la pròpia Mary Rodgers amb col·laboració amb John Forster, que va ser representada per la companyia Theatreworks/USA.
En català es poden trobar les traduccions dels seus llibres:
  • Un estiu capgirat
  • Quin dia tan bèstia
  • La tele boja

1 comentari:

  1. Bona feina! Has vist la versió cinematogràfica que va fer la Disney? En la versió castellana es diu "Ponte en mi lugar" i està protagonitzada per la Jamie Lee Curtis i la Lindsay Lohan.

    ResponElimina