diumenge, 6 de juny del 2010

Naruto Shippuden, Masashi KISHIMOTO



El còmic tracta d'una vila de ninjes en un bosc, que es diu la vila de la fulla.
Un noi torna després de dos anys i mig amb el seu sensei Jiraya, d'haver fet un entrenament especial per ser més fort abans de retrobar-se amb els seus companys els Akatsuki una organització secreta de criminals que intenten apoderar-se de Gaara el Kazekage (subalcalde) de la vila de la sorra.
Busquen a tots el Kyuby (dimonis sellats dins de les persones) per conquerir el món (el Gaara, per exemple, és el de dues cues, però n'hi ha més...

A mi m'ha agradat molt el llibre, ja que hi ha molts personatges i tenen cadascú habilitats diferents: curen, se'ls allarga el cos, poden controlar a algú... I a més la història et deixa amb la intriga. Recomano el llibre a tothom!

L'autor és Masashi Kishimoto, un dibuixant de còmics, nascut a la prefactura d'Okayama, Japó, el 8 de novembre de 1974, el mateix dia que el seu germà bessó Seishi Kishimoto.
A la seva joventut, una de les seves grans influències per començar a dibuixar manga era l'Akira Toriyama, el creador de Bola de Drac i el Dr. Slump. Porta dibuixant manga des de què anava a l'institut.
La seva popularitat es va estendre gràcies al seu còmic Naruto, començat el 1999 i, per ara, l'únic manga que dibuixa.

1 comentari:

  1. Hola Ferran,
    l'entrada que has fet és prou completa, però falta un enllaç que ens porti cap a la pàgina web de l'autor. Quan tinguis un moment afeix-la, només cal que editis el teu missatge.
    さようなら!

    ResponElimina