dissabte, 5 de juny del 2010

L'assassinat del professor de matemàtiques, Jordi SIERRA I FABRA

L'assassinat del professor de matematiques és un llibre que tracta de 3 estudiants, que intenten aprovar les matemàtiques. Però quan van anar a fer l'examen, alguna persona va assassinar al seu professor. El seu professor va deixar 8 problemes, en forma de pistes, que al final si els ressolien tots sabrien el nom del seu assassí... Voleu intentar resoldre l'enigma? Doncs llegiu la novel·la!

Jo opino que el llibre és bastant avorrit perquè se sap tot des d'un principi, com a mínim jo ho vaig descobrir de seguida.

L'autor es diu Jordi SIERRA i és Barceloní. Amb 12 anys va escrire la seva primera novel·la i uns quants anys més tard va deixar els estudis i es va posar a fer de músic. Cinc anys més tard va guanyar el seu primer premi de novel·la i des d'aquell moment va anar guanyant premis literaris fins que en el 77 va fundar la revista SuperPop. Uns anys més tard va fundar una associacio literària.

1 comentari:

  1. Hola Óscar, dius que el llibre no és entretingut perquè has resolt tots els enigmes de bon principi... Com t'ho has fet? Hi ha altres companys que també han llegit aquesta novel·la i se'n fan creus de què els protagonistes poguessin solucionar els problemes plantejats...

    ResponElimina