dilluns, 7 de juny del 2010

La màquina del temps, H.G. WELLS

Aquesta història va sobre unes persones i uns doctors que dicuteixen sobre l'existència de la quarta dimensió. El protagonista mostra una maqueta que sembla de joguina però en tirar de la palanca la màquina desapareix. Arriben a un futur molt junyà on hi ha una espècie d'homenets que no parlen la mateixa llengua. 
Recomano la lectura d'aquesta novel·la a la gent a qui agradin les aventures i els monstres estranys, crec que és adequada per a nens/es de més de dotze anys pel vocabulari del principi (que és una mica complicat).

H.G. WELLS va ser un escritor famós per les seves novel·les de ciència-ficció, que parlaven sobre les tecnologies com Horrors de les guerres segle xx. La seva primera novel·la va ser La màquina del temps (1895) després van ser publicades novel·les com: L'home invisible (1910) i Les coses del futu (1933) després va fer altres novel·les socials com Ana veronica (1909) i també un altre llibre on defensa els drets de les dones Tono-Bungay i també va fer la seva autobiografia.

1 comentari:

  1. Hola Iván,
    l'entrada que has escrit està força bé, però falta l'enllaç a la pàgina web de l'autor (recorda que no pot ser la de wikipèdia).
    Una altra coseta... quin Iván ets??? No has posat el cognom i a 2n d'ESO n'hi ha dos ;b
    Fins la propera!

    ResponElimina