dimarts, 1 de juny del 2010

I després de l'ESO què?, Toni COTET I MASIÀ

I després de l'ESO què? És un llibre que ens situa al anys entre 1997-2001 i tracta d'uns alumnes de Badalona que estan finalitzant la seva etapa d'estudiant obligatori. Estan a 4t i, esperen impacients el viatge de final de curs que, aniran cap al nord d'Espanya.
El protagonista del llibre, l'Arnau, està totalment enamorat d'una de les seves millors amigues però, no li vol demostrar el seu amor per vergonya ja que potser els seus amics reien d'ell o simplement per por a què ella el rebutgi.
Els dies anaven passant i cada cop faltava menys per agafar l'autocar i marxar. Els últims dies eren els pitjors, tothom amb nervis, mogudes d'última hora... però per fi va arribar el gran dia, el dia que marxaven. Una de les coses que l'Arnau tenia molt present és que seria valent, les pors no arribaven enlloc... Així que, una de les nits van anar a una espècie de "pub" i allà va ser el moment en que l'Arnau li va demostrar a la Sara tot l'amor que duïa dins. Ella, estava molt vergonyosa tot i que, no ho podia negar, sentia el mateix amor cap a l'Arnau. D'aquesta manera, van començar una bonica relació, molt esperada entre els dos!

L'autor d'aquest llibre és Toni COTET I MASIÀ. És un autor badaloní que, totes les seves novel·les o, la majoria van adreçades a un públic jove.
Alguns dels seus llibres són: 
  • I després de l'ESO què? (2006)
  • La pujada (2007)
  • Expropiació Indeguda (2008)
  • Bressol de basquetbol (2008)
  • El pont de la Llum (2010).
Actualment, és professor de Llengua i literatura catalana a l'ESO.

Sincerament, aquest llibre, no ha sigut gens pesat a l'hora de llegir, al contrari cada cop que anava llegint, volia saber que vindria després. Recomano aquest llibre a gent entre 13-15 anys aproximadament ja que en aquestes edats és quan fonamentalment passen les coses que ens explica el llibre (amors, xicots o xicotes, baralles...). Moltes de les coses que han explicat m'hi trobo força identificada, potser a tots ens pasa, coses de l'edat...

8 comentaris: